Mynta design & produktion

Uppsala län

Information

Mynta design & produktion hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Uppsala som är den kommunen där Mynta design & produktion finns. I Uppsala så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Mynta design & produktion tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mynta design & produktion har haft sedan 2006-08-31. Mynta design & produktion har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mynta design & produktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8257784.

Uppsala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Mynta design & produktion har idag 650220-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mynta design & produktion

Grafisk formgivning och produktion.

I Mynta design & produktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Henriksson, Gun Maria som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .