Ordningåredan i Uppsala

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Uppsala och Ordningåredan i Uppsala är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Ordningåredan i Uppsala är ett av dem. Statusen för Ordningåredan i Uppsala är att Bolaget är aktivt.

Ordningåredan i Uppsala är ett Enskild firma och skapades 2005-03-09. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Uppsala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ordningåredan i Uppsala ska trivas.

Ordningåredan i Uppsala är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Uppsala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Redovisningskonsult.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ordningåredan i Uppsala är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är Ordningåredan i Uppsala och det finns flera bolag som är det idag i Uppsala.

Vill man komma i kontakt med Ordningåredan i Uppsala så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Ordningåredan i Uppsala är Kjällman, Eva Helene som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ordningåredan i Uppsala har 650807-XXXX som sitt organisationsnummer.