Upsala Simsällskap

Uppsala län

Information

Ideell förening finns det flera av i Uppsala och Upsala Simsällskap är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Upsala Simsällskap är ett av dem. Statusen för Upsala Simsällskap är att Bolaget är aktivt.

Upsala Simsällskap är ett Ideell förening och skapades 1979-07-25. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Uppsala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Upsala Simsällskap ska trivas.

I Uppsala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Cafeteria- och kioskrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Upsala Simsällskap inte är momsregistrerat.

Idag är Upsala Simsällskap och det finns flera verksamheter som är det idag i Uppsala.

Vill man komma i kontakt med Upsala Simsällskap så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-222164.

; Firman tecknas av styrelsen..

De som är på något sätt har med Upsala Simsällskap är Björk, Bo som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Calland, Lillemor som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Bengt som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Gunilla som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Hans Erik som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Ingrid som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Ted som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramström, Lars som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallberg, Åke som är född 1922 och har titeln Ordinarie ledamot.

Upsala Simsällskap har 817600-6206 som sitt organisationsnummer.