Tuna Servicecenter

Uppsala län

Information

500306-XXXX är organisationsnummer för företaget Tuna Servicecenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tuna Servicecenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Uppsala som är den kommunen som Tuna Servicecenter finns i.

Tuna Servicecenter har varit registrerat sedan 1984-02-17 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tuna Servicecenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-07.

Tuna Servicecenter är och det finns flera bolag i Uppsala som också är .

Firmatecknare för Tuna Servicecenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tuna Servicecenter så kan ni göra det på telefon genom 070-2530611 eller genom brev på följande adress:

Sanerings- och målningsverksamhet. Handel med personbilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Tuna Servicecenter och det är Pettersson, Sören Helge som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,