Rowan International Limited UK filial

Uppsala län

Information

Filial finns det flera av i Uppsala och Rowan International Limited UK filial är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Rowan International Limited UK filial är ett av dem. Statusen för Rowan International Limited UK filial är att Bolaget är aktivt.

Rowan International Limited UK filial är ett Filial och skapades 2002-10-22. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Uppsala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rowan International Limited UK filial ska trivas.

I Uppsala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialen skall bedriva internationell partihandel, bland annat inom områdena pappersvaror och kontorsmaterial, hårvårds-, hudvårds- och munvårdsprodukter, parfymer, kosmetika, tvätt- och rengöringsmedel matvaror och läkemedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rowan International Limited UK filial är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-28.

Idag är Rowan International Limited UK filial och det finns flera bolag som är det idag i Uppsala.

Vill man komma i kontakt med Rowan International Limited UK filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -Green, Roger.

De som är på något sätt har med Rowan International Limited UK filial är Green, Roger som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Saywell, Alan John som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Olof Sven Gösta som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Boive, Johanna Katarina som är född 1972 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Rowan International Limited UK filial har 516403-3051 som sitt organisationsnummer.