Köksfixar'n Björklinge

Uppsala län

Information

540223-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Köksfixar'n Björklinge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Köksfixar'n Björklinge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Uppsala som är den kommunen som Köksfixar'n Björklinge finns i.

Köksfixar'n Björklinge har varit registrerat sedan 2000-08-21 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Köksfixar'n Björklinge så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-31.

Köksfixar'n Björklinge är och det finns flera verksamheter i Uppsala som också är .

Firmatecknare för Köksfixar'n Björklinge är följande:

Vill ni komma i kontakt med Köksfixar'n Björklinge så kan ni göra det på telefon genom 018-377759 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av köksluckor, stommar och bänkskivor samt montering.

Det finns olika personer som har en koppling med Köksfixar'n Björklinge och det är Bäckström, Karl Peter som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,