A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag

Uppsala län

Information

A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Uppsala som är den kommunen där A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag finns. I Uppsala så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stallängsg. 3, 753 18, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-102300.

Uppsala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag har idag 556127-1890 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -von Zweigbergk, Odd Mikael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag

Bolaget skall köpa och sälja gummivaror samt driva reparationsverksamhet i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I A-Däck Åsberg & Co Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är von Zweigbergk, Odd Mikael som är född 1950 och har titeln VD, von Zweigbergk, Odd Mikael som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Bernt Peter Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Håkan Lennart som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sture Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Skiöld, Lars Göran Richard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotTjernström, Lars Bertil som är född 1947 och har titeln Revisor, Borev Bolandsplans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .