Såma Aktiebolag

Uppsala län

Information

Såma Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Uppsala som är den kommunen där Såma Aktiebolag finns. I Uppsala så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Såma Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Såma Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Såma Aktiebolag har funnits sedan och 1975-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Såma Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bolandsg. 18 B, 753 23, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-653060.

Uppsala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Såma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Såma Aktiebolag har idag 556190-9572 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Såma Aktiebolag

Bolaget skall bedriva maskinförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Såma Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Englund, Erik Villy Mikael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Stefan Karl-Erik som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kinanen Jansson, Kirsi Marjut som är född 1957 och har titeln Revisor, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, FÖRETAGARNAS REVISIONSBYRÅ B ÖHRSTAM som är född och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor.