Mikael Dunge Arkitektkontor Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Mikael Dunge Arkitektkontor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Uppsala här finns det många olika Aktiebolag. Mikael Dunge Arkitektkontor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Uppsala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Mikael Dunge Arkitektkontor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556214-0482.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-2224475 alternativt besöka eller skicka post till Mikael Dunge Arkitektkontor Aktiebolag på följande adress Börjeg. 3 B, 753 13, Uppsala.

Mikael Dunge Arkitektkontor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mikael Dunge Arkitektkontor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Dunge, Stig Henrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lingman Dunge, Karin Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet och utredningar inom bygg- och industriverksamhet, äga, förvalta och bedriva handel med fastigheter och värdepapper samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.