Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uppsala och Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-02-24. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Uppsala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag ska trivas.

Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Uppsala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av symaskiner och symaterial samt reparationer av symaskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Uppsala.

Vill man komma i kontakt med Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-150525.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Bert Johan Mikael -Gustafsson, Bert Roland.

De som är på något sätt har med Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag är Gustafsson, Bert Roland som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Bert Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Vickers, Maria Susanne Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Symaskinsboden i Uppsala Aktiebolag har 556225-7716 som sitt organisationsnummer.