Belos Komponenter Aktiebolag

Uppsala län

Information

Belos Komponenter Aktiebolag är ett bolag som finns i Uppsala. I Belos Komponenter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mattsson, Göte Harald som är född 1955 och har titeln VD, Mattsson, Göte Harald som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Olof Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson, Joacim Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Danielsson, Bengt Olof Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Belos Komponenter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Belos Komponenter Aktiebolag på telefon 018-676780.

Bolaget skall bedriva försäljning av maskiner och produkter för bland annat VA-branschen och massaindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Belos Komponenter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Belos Komponenter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Uppsala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Belos Komponenter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Belos Komponenter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Belos Komponenter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Belos Komponenter Aktiebolag har 556227-0461 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.