Gjusbådan Aktiebolag

Uppsala län

Information

Gjusbådan Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala. Det är nämligen den kommunen som Gjusbådan Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gjusbådan Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Gjusbådan Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1985-11-22. Men sedan 1986-01-01 så har Gjusbådan Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Walleriusv. 12, 752 36, Uppsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gjusbådan Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-546329.

Uppsala arbetar för att bolag som Gjusbådan Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gjusbådan Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva data- och managementconsulting, dataprogrammering, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt uthyrning och försäljning av marina artiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gjusbådan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gjusbådan Aktiebolag och det är följande personer, Krüger, Maud Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bryant-Meisner, Tom Hugo Rudolf som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Phalén, Jan Wictor Mauritz som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Eriksson, Sten Åke som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Gjusbådan Aktiebolag är 556266-3574.