Hellman Åkeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Hellman Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Uppsala. I Hellman Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellman, Agneta Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman, Rolf Gustaf Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Anna Maria Kristina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Engström Roxendal, Sven Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hellman Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hellman Åkeri Aktiebolag på telefon 018-382191.

Bolaget skall bedriva åkeri, jordbruk samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hellman Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hellman Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Uppsala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hellman Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hellman Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hellman Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellman, Agneta Kristina -Hellman, Rolf Gustaf Ingvar

Hellman Åkeri Aktiebolag har 556270-0426 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.