EHJ-Fastigheter Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uppsala och EHJ-Fastigheter Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och EHJ-Fastigheter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för EHJ-Fastigheter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

EHJ-Fastigheter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-07-02. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Uppsala där företaget finns i jobbar för att företag som EHJ-Fastigheter Aktiebolag ska trivas.

EHJ-Fastigheter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Uppsala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt förvaltning av fast egendom, samt handel och förvaltning av värdepapper, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EHJ-Fastigheter Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är EHJ-Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Uppsala.

Vill man komma i kontakt med EHJ-Fastigheter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-148988.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jansson, Emil Håkan.

De som är på något sätt har med EHJ-Fastigheter Aktiebolag är Jansson, Emil Håkan som är född 1936 och har titeln VD, Jansson, Emil Håkan som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Peter Claes-Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Marc Mattias som är född 1983 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Malin Inger Christina som är född 1973 och har titeln Revisor, Palm, Christer Michael som är född 1975 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

EHJ-Fastigheter Aktiebolag har 556274-5959 som sitt organisationsnummer.