INTERCLINICA Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns INTERCLINICA Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Uppsala här finns det många olika Aktiebolag. INTERCLINICA Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Uppsala jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

INTERCLINICA Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556306-7130.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till INTERCLINICA Aktiebolag på följande adress Alsikeg. 8, 753 23, Uppsala.

INTERCLINICA Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I INTERCLINICA Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Alvarez Alvarez, Elina Teresa De L som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva läkarvård och utföra hälsoundersökningar, konsultverksamhet inom hälsovård, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.