Svenska Kondomeriet Original AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Svenska Kondomeriet Original AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Svenska Kondomeriet Original AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Svenska Kondomeriet Original AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556306-8286.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-7341818 alternativt besöka eller skicka post till Svenska Kondomeriet Original AB på följande adress Gruvg. 5, 421 30, Västra Frölunda.

Svenska Kondomeriet Original AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Svenska Kondomeriet Original AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Sanell, Torbjörn Kurt Rune som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och export, grossiströrelse samt hemförsäljning avseende skämtartiklar och preventivmedel. Utveckla, tillverka, försälja förbrukningsartiklar för kropps- och hudvård samt aromaterapi, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.