Uppsala Byggtekno Aktiebolag

Uppsala län

Information

Uppsala Byggtekno Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala. Det är nämligen den kommunen som Uppsala Byggtekno Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Uppsala Byggtekno Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Uppsala Byggtekno Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1989-01-30. Men sedan 1989-01-01 så har Uppsala Byggtekno Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skogshyddan Tensta, 743 93, Vattholma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Uppsala Byggtekno Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-379083.

Uppsala arbetar för att bolag som Uppsala Byggtekno Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Uppsala Byggtekno Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom, aktier och andra värdepapper, direkt eller genom delägarskap i andra företag bedriva byggnadsverksamhet samt dykarservice.

Firmatecknare för Uppsala Byggtekno Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Uppsala Byggtekno Aktiebolag och det är följande personer, Söderlund, Anders Rutger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Anna Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svedare, Anne Marie som är född 1961 och har titeln Revisor, Lindgren, Lena Elisabeth som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Uppsala Byggtekno Aktiebolag är 556350-9503.