TBJ Consult Aktiebolag

Uppsala län

Information

TBJ Consult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Uppsala. I TBJ Consult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Claesson, Christina Maria som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Thor-Björn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karin Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TBJ Consult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TBJ Consult Aktiebolag på telefon 018-341252.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ADB-branschen, produktion och utveckling inom musik och multimedia förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är TBJ Consult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TBJ Consult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Uppsala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TBJ Consult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TBJ Consult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TBJ Consult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Claesson, Christina Maria -Jönsson, Thor-Björn

TBJ Consult Aktiebolag har 556359-7144 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.