Lintex International AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Lintex International AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Uppsala här finns det många olika Aktiebolag. Lintex International AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Uppsala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Lintex International AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556410-5327.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 018-320689 alternativt besöka eller skicka post till Lintex International AB på följande adress Strandpromenaden 5, 756 53, Uppsala.

Lintex International AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lintex International AB så sitter följande personer i styrelsen: , af Ekenstam, Maria Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och handel med byggnadssnickerier, butiksdisplayer, AV-utrustning, bedriva konsultverksamhet inom kontorsbranschen, handel och förvaltning av fast egendom och därmed förenlig verksamhet.