Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uppsala och Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-03. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Uppsala där företaget finns i jobbar för att företag som Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag ska trivas.

I Uppsala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva veterinärverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Uppsala.

Vill man komma i kontakt med Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0480-60252.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag är Samuelsson, Anders Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgström, Eva Malin Charlotta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Anders Samuelsson Veterinärpraktik Aktiebolag har 556438-2272 som sitt organisationsnummer.