Datafont Aktiebolag

Uppsala län

Information

556457-4829 är organisationsnummer för företaget Datafont Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Datafont Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Uppsala som är den kommunen som Datafont Aktiebolag finns i.

Datafont Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-11-25 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Datafont Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Datafont Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Uppsala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Datafont Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Allstedt, Inger Gunilla -Allstedt, Jörgen Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Datafont Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 018-122980 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 111, 753 18, Uppsala

Bolaget skall bedriva utbildning, konsultation och försäljning inom databranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Datafont Aktiebolag och det är Carnell, Per Ingvar som är född 1959 och har titeln Extern VD, Allstedt, Jörgen Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Allstedt, Inger Gunilla som är född 1965 och har titeln Suppleant, Bohlin, Jan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,