Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag

Uppsala län

Information

Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Uppsala som är den kommunen där Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag finns. I Uppsala så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hållnäsg. 14, 752 28, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-153100.

Uppsala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag har idag 556468-9304 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av industrikemikalier, plaster och gummi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Smartab, Hi-Tech Chemicals Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lantz, Stig Erik Jonny som är född 1962 och har titeln VD, Lantz, Stig Erik Jonny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Lars Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Darberg, Marie Susanne E Liza som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Pia Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Jonas Fredrik som är född 1969 och har titeln RevisorPersson, Nils Bertil som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .