Tunabackars Tapetserarverkstad AB

Uppsala län

Information

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva möbeltapetseri, försäljning av möbeltyger samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tunabackars Tapetserarverkstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Uppsala så är Tunabackars Tapetserarverkstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Uppsala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Uppsala och i Uppsala län. Redan 1995-01-19 så skapades Tunabackars Tapetserarverkstad AB och bolaget är har F-skattsedel Tunabackars Tapetserarverkstad AB har haft det sedan 2004-02-12.

Tunabackars Tapetserarverkstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-05

556508-4109 är organisationsnummret för bolaget som finns i Uppsala.

Just nu är Tunabackars Tapetserarverkstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Tunabackars Tapetserarverkstad AB så går det att nå dem via telefon på 0150-53235 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tunabackars Tapetserarverkstad AB är Boström, Ann Liselott som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annelie Christina Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Fromell, Bengt-Ove som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .