SRK Konsultation AB

Uppsala län

Information

SRK Konsultation AB är ett av många bolag som finns i Uppsala. Det är nämligen den kommunen som SRK Konsultation AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SRK Konsultation AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-03-02.

SRK Konsultation AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2000-10-17. Men sedan 2002-09-12 så har SRK Konsultation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till KUNGSÄNGSGATAN 14, 753 22, Uppsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SRK Konsultation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-131970.

Uppsala arbetar för att bolag som SRK Konsultation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SRK Konsultation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva all form av verksamhet under LSS lag(1993:387) om särskild stöd till vissa funktionshindrade, för barn, ungdomar och vuxna. I det ingår bl.a korttidsboende, boende, lägerverksamhet, daglig verksamhet, personlig assistans, projektarbeten, utbildning, föreläsningar, handledning samt författa litteratur. Bolaget skall även bedriva verksamhet under hälso- och sjukvårdslagen, socialtjänstlagen, !12-vården, hvb, lpt, lvu.

Firmatecknare för SRK Konsultation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Nyblom, Mattias Åke Ragnar -Sköld, Per Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SRK Konsultation AB och det är följande personer, Nyblom, Mattias Åke Ragnar som är född 1965 och har titeln Extern VD, Sköld, Per Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bennarsten, Carl Johan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Jan-Olof Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rouzbahani-B, Elham Elli som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Wetterstrand Wickbers, Eva Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot.Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SRK Konsultation AB är 556599-0545.