Mat & Vinbyrån AJ AB

Uppsala län

Information

556604-1678 är organisationsnummer för bolaget Mat & Vinbyrån AJ AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mat & Vinbyrån AJ AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Uppsala som är den kommunen som Mat & Vinbyrån AJ AB finns i.

Mat & Vinbyrån AJ AB har varit registrerat sedan 2001-01-08 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mat & Vinbyrån AJ AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Mat & Vinbyrån AJ AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Uppsala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mat & Vinbyrån AJ AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gutenberg, Carl Berry Tord -Skatt, Lars Johan Fredrik

Vill ni komma i kontakt med Mat & Vinbyrån AJ AB så kan ni göra det på telefon genom 018-501075 eller genom brev på följande adress:
Dag Hammarskjölds v. 40, 752 37, Uppsala

Bolaget skall bedriva restaurang-, catering- och konferens- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mat & Vinbyrån AJ AB och det är Gutenberg, Carl Berry Tord som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Preuss, Gunnar Otto som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Skatt, Lars Johan Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,