International Data Network Sweden AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva drift och konsultverksamhet främst inom applikationsområdet för verksamhetsstyrning och managementstöd samt konsultverksamhet vad gäller utveckling av personal och ledare och social konsultation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för International Data Network Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Uppsala så är International Data Network Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Uppsala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Uppsala och i Uppsala län. Redan 2001-01-18 så skapades International Data Network Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel International Data Network Sweden AB har haft det sedan 2002-12-12.

International Data Network Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-12-12

556605-5009 är organisationsnummret för bolaget som finns i Uppsala.

Just nu är International Data Network Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med International Data Network Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 073-2026806 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom International Data Network Sweden AB är Andersson, Erik Christer som är född 1947 och har titeln VD, Andersson, Erik Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Clara Marie-Louise som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlsson, Siv Britt Katarina som är född 1938 och har titeln Revisor, .