Deve SW AB

Uppsala län

Information

Deve SW AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala. Det är nämligen den kommunen som Deve SW AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Deve SW AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-05.

Deve SW AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2001-03-14. Men sedan 2002-08-29 så har Deve SW AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tomatg. 35, 754 49, Uppsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Deve SW AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5674485.

Uppsala arbetar för att verksamheter som Deve SW AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Deve SW AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom datamjukvaruindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Deve SW AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Deve SW AB och det är följande personer, Palmred, Ulf Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sund Palmred, Camilla Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Helmerskog, Stig Åke Tommy som är född 1953 och har titeln Revisor, DUO Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Deve SW AB är 556607-3283.