Uppsala Imanet AB (Pet-Centrum)

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva forskning och utveckling avseende PET- processer inom diagnostik och läkemedelsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Uppsala Imanet AB (Pet-Centrum) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Uppsala så är Uppsala Imanet AB (Pet-Centrum) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Uppsala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Uppsala och i Uppsala län. Redan 2001-10-24 så skapades Uppsala Imanet AB (Pet-Centrum) och verksamheten är har F-skattsedel Uppsala Imanet AB (Pet-Centrum) har haft det sedan 2002-10-10.

Uppsala Imanet AB (Pet-Centrum) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-10-10

556617-5195 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Uppsala.

Just nu är Uppsala Imanet AB (Pet-Centrum) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Uppsala Imanet AB (Pet-Centrum) så går det att nå dem via telefon på 018-666822 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Thurfjell, Nils Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Uppsala Imanet AB (Pet-Centrum) är Thurfjell, Nils Lennart som är född 1958 och har titeln Extern VD, Allis, Jonathan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hult Löfgren, Ann-Christine M som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Maier, Manfred som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Flink, Björn Hjalmar som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.