Json's Rep i Sunnersbol AB

Uppsala län

Information

556625-3547 är organisationsnummer för bolaget Json's Rep i Sunnersbol AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Json's Rep i Sunnersbol AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Uppsala som är den kommunen som Json's Rep i Sunnersbol AB finns i.

Json's Rep i Sunnersbol AB har varit registrerat sedan 2002-03-21 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Json's Rep i Sunnersbol AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-27.

Json's Rep i Sunnersbol AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Uppsala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Json's Rep i Sunnersbol AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Json's Rep i Sunnersbol AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5482579 eller genom brev på följande adress:
Sunnersbol 36, 747 94, Alunda

Bolaget skall bedriva konsultationer och reparationer inom fastighetsområdet samt äga och förvalta fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Json's Rep i Sunnersbol AB och det är Johansson, Bengt-Olov som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sonja Annika som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Andersson, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,