Tunabäck Kungsängen AB

Uppsala län

Information

Tunabäck Kungsängen AB är ett av många bolag som finns i Uppsala. Det är nämligen den kommunen som Tunabäck Kungsängen AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tunabäck Kungsängen AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-02-12.

Tunabäck Kungsängen AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2002-09-19. Men sedan 2004-02-12 så har Tunabäck Kungsängen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till ¤VÄDERKVARNSGATAN ¤12 ¤, 753 29, Uppsala¤uppsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tunabäck Kungsängen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-135055.

Uppsala arbetar för att bolag som Tunabäck Kungsängen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tunabäck Kungsängen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall driva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet .

Firmatecknare för Tunabäck Kungsängen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tunabäck Kungsängen AB och det är följande personer, Heller, Tomas Karl som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Törnlund, Rolf Tony Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Heller, Wolfgang Karl som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Tunabäck Kungsängen AB är 556632-9131.