Uppländsk Trädfällning Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva skogsbruk och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Uppländsk Trädfällning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Uppsala så är Uppländsk Trädfällning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Uppsala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Uppsala och i Uppsala län. Redan 2003-05-13 så skapades Uppländsk Trädfällning Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Uppländsk Trädfällning Aktiebolag har haft det sedan 2003-08-04.

Uppländsk Trädfällning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556642-6705 är organisationsnummret för företaget som finns i Uppsala.

Just nu är Uppländsk Trädfällning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Uppländsk Trädfällning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0174-24200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Uppländsk Trädfällning Aktiebolag är Svedberg, Pehr Tommy Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Svedberg, Pehr Tommy Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Helwig, Carmen som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .