Horst Peters Bygg i Uppsala AB

Uppsala län

Information

556654-9423 är organisationsnummer för verksamheten Horst Peters Bygg i Uppsala AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Horst Peters Bygg i Uppsala AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Uppsala som är den kommunen som Horst Peters Bygg i Uppsala AB finns i.

Horst Peters Bygg i Uppsala AB har varit registrerat sedan 2004-01-27 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Horst Peters Bygg i Uppsala AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-11.

Horst Peters Bygg i Uppsala AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Uppsala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Horst Peters Bygg i Uppsala AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Horst Peters Bygg i Uppsala AB så kan ni göra det på telefon genom 018-402124 eller genom brev på följande adress:
Granelidsv. 12, 756 55, Uppsala

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Horst Peters Bygg i Uppsala AB och det är Peters, Edit Reidun Kristina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Peters, Horst som är född 1941 och har titeln Suppleant, Kanesco, Lars Gustav Stefan som är född 1948 och har titeln Revisor, Kanesco Revision AB som är född och har titeln Revisor,