ACQ Medical AB

Uppsala län

Information

ACQ Medical AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Uppsala som är den kommunen där ACQ Medical AB finns. I Uppsala så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. ACQ Medical AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. ACQ Medical AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ACQ Medical AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Herrhagsv. 223G, 752 67, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-4354126.

Uppsala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ACQ Medical AB Privat, ej börsnoterat.

ACQ Medical AB har idag 556687-5034 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för ACQ Medical AB

Bolaget skall utveckla läkemedel på välkända och väldokumenterade substanser, baserade på bolagets patenterande beredningsform. Inkluderande även export och import av läkemedel eller därmed förenlig verksamhet.

I ACQ Medical AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hübinette, Claes Fredrik som är född 1969 och har titeln VD, Hübinette, Claes Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Bo Kenneth som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Karl Sylve som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .