El-Team Engström Östlund AB

Uppsala län

Information

556694-5647 är organisationsnummer för verksamheten El-Team Engström Östlund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som El-Team Engström Östlund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Uppsala som är den kommunen som El-Team Engström Östlund AB finns i.

El-Team Engström Östlund AB har varit registrerat sedan 2005-12-19 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för El-Team Engström Östlund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

El-Team Engström Östlund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Uppsala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för El-Team Engström Östlund AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med El-Team Engström Östlund AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Danmarksg. 18, 753 23, Uppsala

Bolaget ska bedriva elinstallationsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med El-Team Engström Östlund AB och det är Östlund, Jonas Bertil Waldemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Leif Ingmar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Jakobsson, Lennart Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,