BCA Lantbruk AB

Uppsala län

Information

BCA Lantbruk AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Uppsala som är den kommunen där BCA Lantbruk AB finns. I Uppsala så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. BCA Lantbruk AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BCA Lantbruk AB har haft sedan 2006-02-15. BCA Lantbruk AB har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BCA Lantbruk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagby Prästgård 253, 740 20, Vänge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-364024.

Uppsala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BCA Lantbruk AB Privat, ej börsnoterat.

BCA Lantbruk AB har idag 556697-8846 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BCA Lantbruk AB

Bolaget skall bedriva lantbruk, lantbruksentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

I BCA Lantbruk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Bo Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Catarina Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .