Uppsala veterinärmottagning AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva en smådjursklinik.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Uppsala veterinärmottagning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Uppsala så är Uppsala veterinärmottagning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Uppsala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Uppsala och i Uppsala län. Redan 2006-06-02 så skapades Uppsala veterinärmottagning AB och verksamheten är har F-skattsedel Uppsala veterinärmottagning AB har haft det sedan 2006-06-29.

Uppsala veterinärmottagning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556705-1031 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Uppsala.

Just nu är Uppsala veterinärmottagning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Uppsala veterinärmottagning AB så går det att nå dem via telefon på 018-300660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Uppsala veterinärmottagning AB är Viktorsson, Anna Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Viktorsson, Astrid Birgitta som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Thillberg, Ulla Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svedare, Anne Marie som är född 1961 och har titeln Revisor, Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .