inkClub AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva internetförsäljning av dataprodukter, batterier, dammsugarpåsar och tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för inkClub AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Uppsala så är inkClub AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Uppsala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Uppsala och i Uppsala län. Redan 2006-10-10 så skapades inkClub AB och företaget är har F-skattsedel inkClub AB har haft det sedan 2007-02-08.

inkClub AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-08

556712-5777 är organisationsnummret för företaget som finns i Uppsala.

Just nu är inkClub AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med inkClub AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Brandt, Carl Fredrik Anders Peter i förening med en av -Grandin, Georg Thomas -Nilsson, Hans Olof Åke Firman tecknas av -Nilsson, Hans Olof Åke i förening med en av -Brandt, Carl Fredrik Anders Peter -Grandin, Georg Thomas Firman tecknas av -Grandin, Georg Thomas i förening med en av -Brandt, Carl Fredrik Anders Peter -Nilsson, Hans Olof Åke Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom inkClub AB är Nilsson, Hans Olof Åke som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Brandt, Carl Fredrik Anders Peter som är född 1962 och har titeln VD, Nilzén, Henrik Mathias som är född 1970 och har titeln Extern vice VD, Brandt, Carl Fredrik Anders Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Grandin, Georg Thomas som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jönsson, Hans Per Erik som är född 1955 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .