Grytbäcken Racing

Uppsala län

Information

570628-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Grytbäcken Racing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grytbäcken Racing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Uppsala som är den kommunen som Grytbäcken Racing finns i.

Grytbäcken Racing har varit registrerat sedan 2000-09-01 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grytbäcken Racing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

Grytbäcken Racing är och det finns flera verksamheter i Uppsala som också är .

Firmatecknare för Grytbäcken Racing är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grytbäcken Racing så kan ni göra det på telefon genom 018-352527 eller genom brev på följande adress:

Laga, trimma, bygga motorer i första hand tvåtaktsmotorer.

Det finns olika personer som har en koppling med Grytbäcken Racing och det är Andersson, Bo Ingemar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,