Väderkvarnens Antik & Kuriosa

Uppsala län

Information

I Uppsala finns det ett Enskild firma som heter Väderkvarnens Antik & Kuriosa. Det finns flera bolag som liknar Väderkvarnens Antik & Kuriosa i Uppsala län. Uppsala är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Väderkvarnens Antik & Kuriosa är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1998-12-14 så har Väderkvarnens Antik & Kuriosa varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Väderkvarnens Antik & Kuriosa och det finns fler bolag som är det i Uppsala.

Vill man komma i kontakt med Väderkvarnens Antik & Kuriosa så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Väderkvarnens Antik & Kuriosa så kan ni göra det på 070-4970378.

Inköp och försäljning av nya, antika och kuriosa föremål samt diverse förekommande föremål av auktionsart och loppis främst skivor, metallföremål, lampor, tavlor, klockor, kameror, smycken, glas, porslin, keramik, mindre möbler.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag al Rahil, Samoeil som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Väderkvarnens Antik & Kuriosa har 571212-XXXX som sitt organisationsnummer.